Slider

6 de jul. 2011

Incidències del bloc... Si navegueu amb Internet Explorer no veureu bé els Resums dels artícles.

Gràcies a la col·laboració dels germans hem detectat que si es navega amb Internet Explorer de Microsoft (IE) no es veuen bé els Resums de les notícies. Per ara no hi tenim cap solució. L'únic que us podem dir és que aquest problema és de l'IE, ja que els altres navegadors; Firefox i Chrome no tenen cap problema i mostren els resums tal com els hem pensat.



Tal com es veu amb  FIREFOX o CHROME  

(Amaga el Resum Automàtic i ens mostra només el Resum Manual que hem escollit)




Tal com es veu amb  IE  

(Afegeix al nostre resum manual, l'automàtic, pel que es repeteixen coses i queda un xic més espès)


Si us hi fixeu bé veureu que fins i tot els quadres que emmarquen les notícies són lleugerament diferents. Això és per com interpreten les ordres que reben dels lloc web. La pregunta és obvia, si només hi ha un disseny perquè es veuen diferents? Resposta; L'IE es sol caracteritzar per incomplir els estàndards. Alguns programadors cansats de les arbitrarietats de l'Explorer opten senzillament per aconsellar o avisar  als seus visitants que la seva pàgina està optimitzada pel Firefox. Altres adapten tot a les exigències de l'IE i avisen als navegants que només està optimitzat per l'IE.

I nosaltres? Farem el que podrem... no som especialistes. Hi haurà coses que funcionaran millor en un explorador, i altres en els altres. Procurarem, però, que tot el que és essencial ens vagi bé a tots.

Gràcies per la vostra comprensió i paciència,

El Bloc.