Slider

2 de jul. 2011

Novetats al bloc...


Com podeu veure hem canviat la presentació del bloc. Abans totes les notícies sortien enteres, ara tenim primer un resum. Per desplegar la que interessa cal prémer la imatge que diu "Seguir llegint..." al costat dret, abaix.

També hem inclòs una impressora petita


Com podeu veure hem canviat la presentació del bloc. Abans totes les notícies sortien enteres, ara tenim primer un resum. Per desplegar la que interessa cal prémer la imatge que diu "Seguir llegint,,," al costat dret, abaix.


També hem inclòs una impressora petita al capdavall dels articles que només es veu quan tenim l'article desplegat. És al costat esquerra i diu "Imprimir". Està sobre les "Etiquetes de Comentaris".
Aquesta petita impressora ens permet imprimir només la notícia que estem veient i per tant estalviar tinta i paper. A més a més té altres opcions, com per exemple, seleccionar les parts dels text o les imatges que no volem que s'imprimeixin i escollir si volem que vagi directament a la nostra impressora o si el que volem en realitat és crear un document en PDF.

Aquesta impressora depèn d'una empresa, per això té un Script tan complert. Pot ser que algun dia no ens funcioni.

I ara ve la nostra petició. Si us plau, feu-nos saber quan hi ha alguna cosa que no funciona en el bloc! Sigui que no es carrega una imatge, no funciona un enllaç o deixa de funcionar alguna cosa que abans anava bé. Penseu que cada vegada que actualitzem la plantilla per aconseguir una cosa nova, com per exemple que ens resumeixi les notícies, correm el risc de fer malbé alguna cosa que abans anava bé. Si veieu que això ha passat escriviu al bloc.rccee.catalunya@gmail.com i dieu-nos que esta fallant.

Gràcies per la vostra col·laboració.