Slider

8 de jul. 2011

Notícies bloc... Els recessos en primer lloc.

Com podeu comprovar des de fa uns dies algunes coses han canviat.

Un dels canvis més importants en el bloc és l'ordre en que surten publicades les notícies.

Hem buscat la manera que tots els recessos estiguin publicats sempre a les primeres entrades, de manera que estiguin més visibles. Això fa que notícies de segons nivell com ara la publicació d'unes fotos de Pentecosta no surtin publicades en el bloc a dalt de tot sinó per sota dels recessos.

També hi ha una altra novetat. Els recessos estan ordenats per ordre de "caducitat" i no de publicació, per tant primer trobareu els que es fan al setembre, després els d'octubre... etc...

No sabem si això ens donarà bon resultat o no, per què segons com pot acabar sent encara més confús... Si hi ha algun altre canvi ja us el notificarem.

Per altra banda a la pestanya on abans només deia "AGENDA" ara posa CALENDARI / AGENDA, perquè ara sempre tindreu sempre a la vista els dos. Són complementaris.

  •     El Calendari ens permet tenir una vista global d'un mes en concret i ens ajuda a situar-nos ràpidament, però per imprimir no és gaire pràctic ja que no fa resums.
  •     L'Agenda ens enumera tots els esdeveniments i ens permet imprimir-los en forma de llista.

Si cliqueu sobre qualsevol esdeveniment us surt la descripció dels esdeveniments. Veureu que té dos ombrejats.

  • El taronja on hi ha el resum breu

  • i el rosat on diu "Més informació..." Aquest enllaç és important ja que ens porta directament a la notícia tal com ha estat publicada al bloc. 

Bé això és tot per ara, esperem anar millorant dia a dia. Per comentaris o suggeriments escriviu-nos al bloc.rccee.catalunya@gmail.com

Que el Senyor us beneeixi.

El Bloc.