Slider

9 de jul. 2015

Trobada de la RCC amb els servidors nacionals de la RCCeE

Benvolguts germans,

Us facilitem ara unes informacions que ens han fet saber els nostres Servidors Nacionals.

El passat diumenge els nostres germans de la RCC varen celebrar el seu Encuentro Nacional a Madrid i varen convidar als nostres Servidors Nacionals a participar amb ells.

El passat mes de maig, com tots ja sabeu, els servidors nacionals de les dues realitats es varen reunir a Madrid per pregar per la unitat, jornada que va ser plena de molta joia i germanor i de la qual es volia fer coneixedors a tots els germans. 

Per aquest motiu, entre les 2 realitats, han estat redactant un breu escrit que tot just s'acaba de preparar.

Els germans de la RCC han volgut aprofitar el seu Encuentro Nacional per donar-ho a conèixer als seus germans i nosaltres, per no haver d'esperar al nostre Encuentro Nacional que serà com tots sabeu el proper mes d'octubre, hem volgut aprofitar aquesta oportunitat per, per un costat, donar-vos a conèixer l'escrit i per altre, fer-vos partícips de l'amor i joia amb que els germans de la RCC van acollir als nostres germans.

Ho podreu veure i sentir tot en aquesta direcció:

Està preparada per mostra-vos directament el moment 1:24:00 (1h i 24 min).

Si desitgeu poder veure tots els vídeos d'aquest recés els tenim publicats a l'apartat Recomanem.

Com podreu escoltar, com a gran  notícia, s'ha decidit de celebrar conjuntament, a nivell nacional, la propera Pentecosta 2016 com a preparació pel jubileu del 2017 que es celebrarà a Roma, a la Pça. St. Pere en presència del St. Pare.

Es vol convidar a Michelle Moran presidenta de l'ICCRS i la trobada seria a Madrid, des del dissabte per la tarda (vetlla) fins diumenge pel matí. 

També dir-vos que els germans de la RCC han demanat de poder reunir-se amb els membres de Pozuelo per a pregar tots junts. Preguem nosaltres ja, pels fruits d'aquest encontre.

I per últim dir-vos que, com alguns ja sabreu, el passat dia 3 de juliol el Sant Pare es va reunir a Roma amb les dues realitats i va parlar de la unitat en la diversitat i la veritat.  El podeu llegir a l'apartat de Documents.

Donem gràcies al Senyor per tot el que està fent i demanem-li que ens ajudi a ser dòcils i col.laboradors del seu Esperit, per a bé de la seva Església i a glòria seva.

Glòria al Senyor!



*************
RCC, renovació carismàtica catòlica a Catalunya, Església Catòlica, RCCeE