Slider

12 de des. 2023

Cursos organitzats per CHARIS

Enguany tenim dos cursos organitzats per CHARIS que paguen molt la pena!                                                                                                              

Actualment tenim dos cursos que podem seguir i a més a més ens els ha aconsellat el sant pare Francesc!

- Llamados, transformados i enviados. Curs de preparació per una evangelització profètica.

Va tenir lloc del 2 al 4 de novembre de 2023 a Roma. Més de 3000 persones de més de 100 països van viure aquesta trobada. Aquest esdeveniment va comptar amb ponents internacionals i va culminar amb una trobada amb el Cardenal Cantalamessa i una audiència amb el Papa.

I ara el podrem escoltar i veure a partir de gener de 2024!
- PFI o Programa de Formació Integral

Finalitat

El Programa de Formació Integral pretén completar el coneixement de les qüestions específiques i concretes que ha d'afrontar un servidor de la RCC per aprofundir en el coneixement espiritual i psicològic de si mateix. Aquest servei que ofereix CHARIS no substitueix la formació d'altres organismes de formació de l'Església, associacions o altres organitzacions a què pertanyen molts, sinó que la complementa.

A qui va dirigit aquest curs

-   Tots els líders/servidors que vulguin aprofundir més sobre la RCC i sobre l'Església;

-   Als que volen conèixer l'espiritualitat del corrent de gràcia que és la RCC;

-   A les persones que sentin el desig d'aprofundir i descobrir la relació amb l'Esperit Sant.Si voleu podeu mirar el temari: Programa del curs de Formació Integral.


Ambdós cursos són donats per persones que tenen un gran reconeixement internacional: Rev. Card. Cantalamessa, O.F.M.Cap., Patti G. Mansfield, Michelle Moran, Nicky Gumbel, P. James Mallon, José Prado Flores, Joseph Tosini, Matt Lozano, Pino Scafuro, Pablo Alaois, Mons. Lucio Adián Ruiz i un llarg etc. de ponents.

Paga la pena escoltar-los! No en ho perdem! No sempre tenim l'oportunitat d'escoltar-los sense moure'ns de casa! Podeu apuntar-vos als cursos aquí: