Slider

15 d’oct. 2023

Trobades i Recessos 2024

Ja hem iniciat  un nou curs i hem de començar a escalfar els motors. Preparant aquesta carta hem demanat al Senyor una paraula que ens pogués animar i inspirar per aquest curs.                                                                                                              

Estimats germans i germanes

Ja hem iniciat  un nou curs i hem de començar a escalfar els motors. Preparant aquesta carta hem demanat al Senyor una paraula que ens pogués animar i inspirar per aquest curs. Ens ha donat dos escrits diferents que parlen del mateix. Us compartim el darrer perquè és el més clar:

"Davant d'ells hi havia l'exèrcit dels pagans, poderós i ben armat, amb la cavalleria al seu voltant, tots gent experta en la guerra. Llavors Judes va dir als seus homes:  —No us faci por el seu nombre! No temeu la seva embranzida! Recordeu com es van salvar els nostres pares al Mar Roig, quan el faraó els perseguia amb el seu exèrcit. I ara clamem a Déu. Si ens vol bé, es recordarà de l'aliança feta amb els nostres pares i destrossarà avui davant nostre aquest exèrcit. I totes les nacions reconeixeran que hi ha algú que allibera i salva Israel."

(BCI: 1 Macabeus 4, 7-11)

Veritablement els temps que vivim fan por. Només sentim parlar de desastres, de guerres fratricides, d'economies inestables, fraus i mentides… Però el Senyor un altre cop insisteix a través de la seva Paraula avui, i a través dels lemes de les darreres trobades: No tinguis por. Jo sóc més gran que tot això. Tu només fes el que hagis de fer a cada moment, centrat en mi i, com Pere, caminaràs sobre les aigües turbulentes d'aquest món. No et desanimis. Mira'm i camina!

Així doncs, ens posem en camí, mirant a Jesús, dirigint-nos cap a ell que ens espera i acompanya amb amor i alegria.

Per ara, us exhortem a que reserveu aquests dies i comenceu a pregar.

  • 11 de novembre - Trobada de Servidors. (Hi són convocats els servidors i també altres germans discernits que, tot i no ser servidors, vegeu que pot ser bo que vinguin.)
  • 9 i 10 de març - Trobada de Catalunya. (No hem trobat millor data per a aquest any. Reserveu data i estalvis per poder quedar-s'hi tot el cap de setmana.)

Que el Senyor us beneeixi i us guardi.
Fins ben aviat.

Equip de Servidors de la RCCeE a Catalunya