Slider

25 de nov. 2022

Eucaristies amb Pregàries de guariment per el P. Manuel Rodríguez

Des de l'Equip de Servidors us convidem a participar en les Eucaristies de guariment dels malalts que seran oficiades pel sacerdot missioner de la congregació dels Claretians,P. Manuel Rodríguez                                                                                                              
Padre Manuel Rodríguez, Photo by Angel Chata, CC BY 2.5.
A la foto - P. Manuel Rodríguez imposant les mans.

Des de l'Equip de Servidors us convidem a participar en les Eucaristies amb pregàries de guariment dels malalts que seran oficiades pel sacerdot missioner de la congregació dels Claretians, Pare Manuel Rodríguez Rodríguez originari de la Diòcesi de Lima (Perú) que és reconegut per les seves misses i pregàries de guariment.

La primera Eucaristia tindrà lloc el dilluns 28 de novembre del 2022, a les CINC de la tarda (17.00 hores) al Santuari de la Mare del Déu del Carme (Església dels Pares Carmelites Descalços - Av. Diagonal, 422 de Barcelona – Metro línia 5 (parada Verdaguer) i línia 3 (parada Diagonal). L'organitza el grup de pregària AGAPE. Per més informació podeu trucar o enviar un WhatsApp a l'Angelines al 617 81 89 58.

La segona Eucaristia tindrà lloc el dimecres 30 de novembre del 2022, a les CINC de la tarda (17.00 hores), al saló parroquial de l'Església de Santa Maria de Cornellà de Llobregat (el saló parroquial és per la part de darrere de l'església) – Metro línia 5 (última parada) i Tramvia (parada Francesc Macià). L'organitza el grup de pregària JESÚS ESTÁ VIVO. Per més informació podeu trucar o enviar un WhatsApp a la Pilar 659 61 06 03.

Us hi esperem!