Slider

29 de set. 2014

Novetats nou curs a la RCCeE a Catalunya

Ja ha passat l’estiu i comencem un nou curs. Que el Senyor ens faci dòcils al seu Esperit i marqui els nostres passos per aquest nou any.  

I tot començant, volem fer-vos arribar les següents informacions:

* Ministeri d’economia 

Us informem de que, després de molts anys de bon servei i entrega, el nostre germà Ramon Costa ens ha presentat la seva renúncia. Des de l’equip de Catalunya i en nom de tots els germans de la renovació, volem agrair-li tots aquests anys de servei i dedicació. Que el Senyor el beneeixi i li retorni el cent per u.

Entre altres coses això suposarà un canvi en el compte de la Renovació. Tant aviat tinguem el nou número us el farem saber.

* Canvis d’horari de grup:
1. Sta. Mª de Gràcia (Pl. Lesseps, Barcelona), després de 35 anys, canvia el seu dia de pregària. A partir d’ara es reuneixen al mateix lloc, però els dijous.
2. Kairós (Torrelles de Llobregat) canvia el seu horari. Ara serà de 19:45 a 21:00 h.
Si us plau tots els que tingueu canvis d’horari, persona de contacte, direccions... us preguem que ens ho notifiqueu per tal de tenir actualitzat el directori de grups. Així mateix si sabeu d’algun germà que hagi deixat de rebre els nostres e-mails o algú que els vulgui rebre per primera vegada, feu-nos-ho saber.

* Gravacions d’ensenyaments:

Per tal d’anar enriquint el bloc de la RCCeE, us preguem, als grups que us sigui possible, que graveu els ensenyaments i els feu arribar a la Lurdes Torrent (responsable del bloc de la RCCeE) per tal de ser discernits i penjats al bloc. Aprofitem per a animar-vos a entrar-hi i a fer-nos arribar els vostres comentaris i aportacions per tal de millorar-lo, podeu escriure'ns a: bloc.rccee.catalunya@gmail.com

* Recessos previstos (i dels que hem estat informats) per a aquest curs 2014-2015: 
• 8 de novembre: Recés de servidors (obert a tothom). Lloc: local d’Àgape; Tema: Intimitat amb Déu, escolta de Deu”.
• 29 de novembre: Grup Bona Nova – Fra Gonzalo (franciscà conventual de Granollers).
• Primers de desembre (a determinar): Grup Doll d’Aigua Viva de Girona.
 24 i 25 de gener o 31 de gener i 1 de febrer (a determinar): Trobada de Catalunya
• 24 de maig: Pentecosta
 18 de juliol: Pelegrinatge a Montserrat de la RCCeE
I finalment,  rcordar-vos que, qualsevol de vosaltres que ho necessiti, pot contactar amb l’equip de Catalunya al següent correu: rccee.catalunya@gmail.com  

Equip de Servidors de la RCCeE a Catalunya