Slider

26 d’ag. 2014

Comiat de Mn. Mario


Bé, com molts ja sabeu, Mn. Mario Ciccorossi ens deixa, torna a casa, a Argentina. Per aquest motiu, diumenge passat (24 d'agost) es va celebrar una missa de comiat a la Parròquia St. Martí de Tours de Torrelles de Llobregat, on durant cinc anys ha estat el seu rector.

Alguns germans de la Renovació hem pogut assistir al seu comiat acompanyant els germans del grup Kairós i tota la parròquia de Sant Martí de Tours.

Tal i com Mn. Mario mateix ens ha recordat durant la homilia, l'amor de Déu és creatiu i creador. Això ha quedat ben palès en l'agraïment que els parroquians de Torrelles li han mostrat; s'han succeït la menció, l'un darrera l'altre, de diferents grups i activitats que ell ha impulsat al llarg de la seva estada, tant d'aquells més propis de la vida parroquial com d'altres més transversals i d'impacte per tot el poble.

Avui nosaltres hi hem pogut ser per dir-li adéu i hem pogut observar com d'altres li han anat dient adéu. En les cares i mirades afectuoses de tothom s'ha fet ben evident la petjada d'amor que deixa en els cors de tots. En Mario ens ha mirat i tractat amb amor, essent portador de Jesús mateix, en les celebracions o recessos i també en les situacions més intimes i personals.


Mn. Mario i el seu pare Gabriel
Quan Mn. Mario va arribar a Torrelles ho feia acompanyat de la seva família: en Gabriel, la Julia, i en Darío. Ara marxen pare i fill, Déu ja ha cridat a en Darío i a la Julia al seu costat per gaudir de la vida eterna. Donem gràcies a Déu per haver-los conegut a tots quatre i haver pogut compartir també el seu amor, veure com s'han estimat i estimen ha estat un testimoni per tots nosaltres.

Et donem gràcies, Senyor, per haver-lo conegut, i a tu, Mn. Mario per tot el temps i dedicació a la Renovació Carismàtica a través dels teus ensenyaments i homilies, en l'administració se sagraments, per l'acompanyament rebut i d'una manera especial per la formació d'un nou grup de pregària, Kairós, que ha estat i és una benedicció per tots. GRÀCIES!

Senyor, et presentem i donem gràcies per la nova missió que has d'encomanar-li a Mn. Mario, per les persones i projectes que posaràs a les mans d'aquest pastor segons el teu pla d'amor.

Senyor, et presentem i donem gràcies per la teva obra a Torrelles, per tots els cors moguts pel teu amor i també pel sacerdot que ha de tenir cura d'aquesta parròquia d'ara en endavant.

Senyor, et presentem i donem gràcies pel grup Kairós i per tota la Renovació, per les múltiples benediccions i les delicadeses que tens amb nosaltres, agraint els sacerdots que tenim i tindrem.

Que Déu beneeixi Mn. Mario i en Gabriel!! Nosaltres els mantindrem ben presents en el nostre cor i en la nostra pregària.

Glòria a Déu i infinites gràcies per les vocacions que suscita en tota l'Església!

A reveure, Mn. Mario!

Equip de la RCCeE a Catalunya