Slider

2 de març 2014

Recés de Servidors dels Grups d'Oració de la RCCeE a Catalunya

Dia 22 de Març d'enguany. 


Hi poden assistir els servidors dels grups de pregària, actuals i antics.

Necessiteu haver-vos llegit el document explicatiu de la Trobada profètica que es va fer a Betlem. Si no l'heu rebut el podeu demanar directament als vostres servidors del grup de pregària, o bé escriure'ns


Lloc: Locals Àgape

Lema: “Escolta Israel” »


I ara, Israel, escolta els decrets i les prescripcions que jo us ensenyo a complir. Així us mantindreu amb vida i entrareu a prendre possessió del país que us dóna el Senyor, Déu dels vostres pares. No afegiu res als manaments que jo us dono, ni en tragueu res: guardeu tot allò que jo us prescric de part del Senyor, el vostre Déu. Amb els vostres propis ulls heu vist el que el Senyor ha fet a Baal-Peor: ha exterminat del vostre poble tots aquells qui seguien el déu Baal de Peor. Però vosaltres, tots els qui us heu mantingut fidels al Senyor, el vostre Déu, avui encara viviu. Mireu: el Senyor, el meu Déu, m'ha manat que us ensenyi aquests decrets i aquestes prescripcions perquè els compliu quan sereu al país on entrareu per prendre'n possessió. Guardeu-los i compliu-los. Si ho feu així, tots els pobles us tindran per savis i assenyats. Quan sentiran parlar de tots aquests decrets, diran: "Quina saviesa i quin seny té aquesta gran nació!" (Dt 4, 1, 6).

Molts de vosaltres ja heu tingut notícies de la Trobada profètica* que, l’ICCRS va organitzar a Terra Santa en motiu del proper jubileu de la renovació. Va ser una trobada de pregària, lloança i escolta del Senyor sobre quina és la seva voluntat envers la renovació i els propers temps. Aquest serà el tema principal per compartir juntament amb la presentació del nou Equip de Catalunya.

Horari:
10:00 Acollida
10:30 Lloança
11:30 Ensenyança (explicació del document)
12:15 Descans
12:30 Adoració
13:00 Compartir
14:30 Dinar
16:30 Lloança
17:30 Eucaristia
* Si voleu sentir el testimoni de la Marisa aquí.