Slider

3 de gen. 2012

Assemblea de Catalunya 2012

Un any més i una nova Assemblea de Catalunya! Serà presidida pel P. Chús Villarroel, O.P els dies 28 i 29 de Febrer! El lema... "Jo sóc amb vosaltres fins a la fi del món"  
Assemblea de Catalunya 2012


Lema: “Jo sóc amb vosaltres dia rere dia fins a la fi del món” (Mt 28, 20).

Dies: 28 i 29 de Febrer

Presidida per Chús Villarroel, O.P

LlocLa Balmesiana, carrer Duran i Bas, nº 9.

Horari i Mapa: Podeu baixar-vos-el aquí

Dinar: Dos opcions.
        Una anar de restaurant, n'hi ha forces al voltant de La Balmesiana. No hem reservat taules.
        L'altra opció és portar-s'ho de casa. En aquest cas es pot menjar dins el mateix centre de La Balmesiana.

Pernoctació: no hi ha places reservades per dormir a cap hotel o residència.., però si teniu interès en quedar-vos a dormir notifique-nos-ho el més aviat possible per tenir temps de buscar entre les cases dels germans de Barcelona.

Incripcions:
- Degut a la situació econòmica actual, aquest any ens veiem obligats a posar una inscripció de 5€, per intentar assegurar el cobrir “part” de les despeses, cosa que no impedirà que igualment haguem de passar les bosses.
- No volem que això sigui “cap motiu” perquè ningú deixi d’assistir-hi. Tothom hi podrà entrar. Si us plau, us preguem que tots aquells que tingueu dificultat per pagar-ho, que ho parleu primerament amb els vostres servidors i si no es pot solucionar, és igual, vingueu igualment i ho comenteu amb els germans que s’encarregaran de les inscripcions. Us ho repetim: Tothom hi podrà entrar. La inscripció no ha de ser motiu per deixar a cap germà fora de la Trobada.

Altres:
- Si teniu algun testimoni feu-lo arribar primer als vostres servidors perquè en puguin fer un discerniment previ i ens ho comuniquin.

- Per més informació... rccee.catalunya@gmail.com.