Slider

14 de set. 2011

DIADA DE GERMANOR - (notícia ampiada i actualitzada...)

DIADA DE GERMANOR
(notícia ampliada i actualitzada)



Què és?   És un dia dedicat a compartir amb tots els nostres germans. No hi ha cap tema específic. No és un recés. Només es tracta de trobar-nos per passar el dia junts i tenir temps per parlar, riure i compartir.


Dia:       1 d'Octubre

Lloc:    Casal La Salle “San Martí”
Ctra. de Calaf a San Guim de Freixenet (BV-1001), Km. 5.9.
08289 Veciana - Barcelona (Comarca de l'Anoia)(localització)
El Casal La Salle està situat al terme de Veciana, comarca de l'Anoia, en un paratge tranquil i agradable, a 650 m sobre el nivell del mar. És un lloc ideal per passar-hi uns dies de descans o realitzar activitats a la natura, ja que està envoltat de camps i boscos. La finca disposa de grans espais per fer caminades i descobrir aquest entorn privilegiat.
 MAPES DEL GOOGLE






ESQUEMA DE COM ANAR-HI


Per l'Eix Transversal
(opció 1)
Per el Eix Transversal, fins Calaf. Agafar la carretera comarcal en direcció a Sant Guim de Freixenet. Un cop passat el poble de Sant Martí de Sesgueioles, a 2 km trobareu l'entrada al Casal La Salle.



 Per l'Autovia Barcelona-Lleida

a) Per Igualada, agafeu el desviament a Els Prats de Rei i Calaf. Abans d'entrar a Calaf es troba la carretera que va a Sant Guim de Freixenet passant per Sant Martí de Sesgueioles. Continuar com en l'opció 1.

b) Per Jorba, agafar el desviament 545 a Andorra. Passa per Calaf. Continuar com en l'opció 1.

c) Abans de la Panadella, agafar el desviament a Sant Guim de Freixenet i seguir en direcció a Calaf. A 6 km de Sant Guim, i abans d'arribar al poble de Sant Martí, es troba l'entrada al Casal La Salle

Aquí teniu la foto de l'entrada al Casal:





Horari:
10:00 Acollida
10:30 Laudes
11:30 Activitats:
a) Benvinguda i explicació de la dinàmica del dia.
b) Presentació de cada grup (podeu fer una breu explicació de  com es va formar el grup o explicar carisma del vostre grup, algun testimoni a nivell de vivència del grup...)
12:30 Grups
13:30 Dinar (Cadascú s’haurà de portar el dinar i per a fer més germanor podríem portar quelcom de postres i/o cafè per a compartir (us informem, però, que allà hi ha màquina de cafè).
16:30 Eucaristia (presidida pel Pare Miguel Acebes, O.P.)

Desplaçament Per ara es faran autocars des de Tarragona, Barcelona i Girona (de Lleida no en tenim constància). Poseu-vos en contacte amb els servidors dels vostres grups per saber-ne tots els detalls; preus, horaris, llocs de sortida, etc.).


Cost:  A part del que valgui el desplaçament amb cotxe o autocar, la casa on estarem demana un total de 5€ per persona, a aquest import hi haurem de sumar altres despeses com són els serveis del mossèn i el seu transport...  Pet això, en arribar us trobareu una caixa on podreu fer les vostres aportacions (qui pugui més, més, i qui pugui menys, menys).  Si no cobrim les despeses amb la caixeta, haurem de passar la bossa al moment de l’Eucaristia.

Us hi esperem!