Slider

26 de juny 2017

Encuentro Nacional de la RCCeE (España) - 2017

Benvolguts germans, com cada any per aquestes dades hem rebut la convocatòria per l'Encuentro Nacional de la RCCeE (España). Aquest any serà el  21 i 22 d'Octubre, amb el lema; "Tots van quedar plens de l'Esperit Sant" (Actes 2,4). 

Els ensenyaments els farà Mary Healy (Estats Units).

Mary Healy és una reconeguda teòloga laica i en l'actualitat és Presidenta de la Comissió Doctrinal de ICCRS, a més de Servir al Pontifici Consell per a la Promoció de la Unitat dels Cristians com a membre del Diàleg Internacional Pentecostal-Catòlic. Ha estat nomenada pel Papa Francesc com una de les tres primeres dones a ser membre de la Comissió Pontifícia Bíblica i ha participat en nombrosos ministeris internacionals de formació de líders i d'evangelització.

Tots els servidors heu d'haver rebut una carta amb les fitxes d'inscripció i la informació necessària de la trobada. 

Hi ha una data límit, 15 de setembre!  L'Aforament és limitat, 1100 persones, no espereu al darrer moment a inscriure-us!

Recordeu que les inscripcions es fan normalment a través dels grups de pregària. Si no participeu en cap grup de pregària però voleu venir, escriviu-nos a rccee.catalunya@gmail.com i us explicarem com fer-ho.

Compartir-ho amb WhatsApp




*************