Slider

20 de des. 2016

Preparem-nos per al Jubileu de la Renovació Carismàtica Catòlica!

Benvolguts, ja s'acosta el nostre Jubileu. Cinquanta anys de Renovació Carismàtica Catòlica! Cinquanta anys de benediccions! Quantes gràcies li hem de donar a Déu, Nostre Senyor!. Que gran és la seva misericòrdia que ha volgut que el coneguessin i visquéssim amarats per aquesta corrent de gràcia tan meravellosa com és la RCC! Quant combats i quantes victòries!

Els qui ja som una mica vells en aquest corrent de gràcia recordem persones que ens ha marcat el pas i la vida espiritual, i que gràcies a elles hem viscut amb més plenitud l'Amor de Déu. La Enriqueta Caminero, que ens va portar aquesta gràcia a Catalunya i que es va escampar per tota Espanya, el P. Luis Martin O.P., puntal de la Renovació a Catalunya i que tants anys va ser guia espiritual i mestre d’aquest camí de llum, i molts altres que encara estan entre nosaltres.

Tenim tants motius per donar-li gràcies! Tants motius per lloar-lo, exalçar-lo i beneir-lo! Conscients de tot això, l'ICCRS, estan preparant el gran Jubileu de total la RCC a Roma amb el Sant Pare Francesc. El nostre papa ens ha deixat una petició:





Que ningú es quedi a casa si té l'oportunitat d'anar-hi. Ara és l'hora, ara és el moment d'agrair-li a Déu tant de bé com ens ha fet. Aquí us deixo el programa i els enllaços per tenir més informació.

Inscripcions obertes:
http://www.ccrgoldenjubilee2017.org/registration.php?lang=es

Programa
http://www.ccrgoldenjubilee2017.org/event_program.php?lang=es 

Vídeos de Preparació: (Per activar els subtítols cal prémer sobre la rodeta que semba un engranatge i escollir subtítols i l'idioma que hom vol)
http://www.ccrgoldenjubilee2017.org/preparation.php?lang=es


Una agraçada en  Crist,


Equip de Servidors de la RCCeE a Catalunya