Slider

7 de set. 2016

Alguns testimonis més.

Aquí teniu els darrers testimonis que han arribat de la setmana de pregària a Arbúcies. (Els hem posat per ordre alfabètic)


Antonio Pardo

***********************************************

Camins per pregar i caminar
Ser a la setmana de pregària d’Arbúcies és estiuejar amb Déu. Aquests dos darrers estius ho he pogut experimentar. Ja me n’havien parlat, els germans de la Renovació. Ben mirat, gaudir de quatre setmanes de vacances a l’estiu i no dedicar-ne una plenament al Senyor no té cap sentit.. Cert que, sovint, per circumstàncies familiars determinades això no és factible. Com també hi ha vacances que acaben esdevenint estressants. 

En canvi, el fet de gaudir de la natura, del passeig pel bosc, del sol…i de la companyia dels germans per diàriament pregar i lloar Déu, per cantar-li, per celebrar el Misteri i per deixar que Ell ens parli, és ben reconfortant per l’ànima. Perquè Déu se’ns manifesta en cada moment i en cada detall, i ho fa també, des que jo hi assisteixo, a través de l’ensenyament d’aquest seu servent que és el P. Massana, però sobretot en el moment místic en què l’Esperit ens parla per boca d’ell.

Per què no ho haurem pogut fer tota la vida?



P. Josep Maria Massana, O.F.M.

Rosa Maria Martí

***********************************************

Ha estat una experiència extraordinària. Tots els dies he notat i assaborit la presència de Déu entre nosaltres, entre la gran família que vàrem formar durant aquests dies. Les conferències del P. Massana, súper planeres i molt aplicables a la vida quotidiana però també molt profundes. El tracte amb els germans, afectuós i amable. En cap moment vaig sentir una crítica o una mala resposta per part de ningú. És a dir, que per a mi ha estat un èxit i amb ganes i propòsit de tornar-hi l'any vinent, si Déu vol. Glòria al Senyor!



Teresa Pont 

***********************************************

Esperava amb il·lusió la Setmana de Pregària a Arbúcies, programada del 15 al 20 d'agost. No era la primera vegada que hi anava, però en aquest cas sentia molta joia: era com si de la trobada d'aquest any n'esperés alguna cosa especial . Al mateix temps, tenia una mica de por; passa sovint que si t'has fet unes determinades expectatives i aquestes no es compleixen del tot, et queda un sentiment de frustració...

La realitat m'obliga des d'ara a donar gràcies a Déu per tot el que he rebut i viscut durant aquesta setmana.

Han estat magnífics i enriquidors els ensenyaments del Pare Massana basats en la Misericòrdia.
  • Jesús és el rostre de la Misericòrdia del Pare.
  • La Misericòrdia és l'atribut principal del Pare.


Hem passat moltes estones de pregària, demanant per les nostres necessitats i també per les persones que ens havien demanat pregària per alguna intenció particular.

Estació del Viacrucis
Hem tingut temps de passejar pel jardí; la vegetació està força seca; motiu, també, per demanar a Déu que ens faci el do de la pluja.

El lloc s'anomena "CASAL DE PAU" i el nom li escau de ple, ja que realment és un lloc on es respira pau.

Hem après moltes cançons noves i precioses; cants de lloança, d'acció de gràcies, d'adoració... Si és cert allò que diuen que cantar és pregar dues vegades, realment són molts els cants que aquests dies hem pogut oferir al Senyor.

Amb un cor ben agraït dono gràcies al Senyor per totes les hores viscudes a Arbúcies

Teresa