Slider

27 de juny 2016

El Testimoniatge de la Teresa

Avui ens arriba un testimoni des del grup Kairós.                         

Catalunya en Miniatura-Església de Torrelles de Llobregat
Parròquia de St. Martí de Tours
(Torrelles de Llobregat)
Avui ha estat enterrada la nostra germana TERESA PAÑELLA i VIA a la parròquia de St. Martí de Tours (Torrelles de Llobregat). Va començar a venir el nostre grup des que vàrem passar la pregària als dissabtes. La portaven en una cadira de rodes, ja que va tenir una caiguda que la va deixar impossibilitada. Tenia 94 anys i per a tots que l'hem coneguda ha estat una persona exemplar.

Un bon dia en acabar al grup em va agafar la mà i em deia amb un somriure a la boca: "això que feu és molt maco", i he de dir que un dels dissabtes en plena pregària i amb el Senyor exposat, la meva mirada es va desviar per un moment cap a ella i la vaig veure somrient i radiant, il·luminada amb una llum desbordant.

Una germana del grup li preguntà, ella era sorda, "si tu no sents res com tu fas!" Va respondre: simplement hi sóc.

Aquest "hi sóc", cada vegada que la veia em donava pau, testimoniatge i perseverança... Mai va deixar de somriure.

Com bé ha dit el Mn. en el seu funeral, hem de seguir pregant per ella malgrat que creiem que ja està en el cel, perquè les pregàries mai es perden i sempre tornen a nosaltres en forma d'intercessió cap a nosaltres.

És un testimoniatge que m'ha tocat profundament, i puc dir que en tenim més de semblants.

Trobem molt a faltar la Teresa però sabem que és amb nosaltres espiritualment cada dissabte a la pregària de KAIRÓS i ens acompanyarà des del cel, donant glòria i lloança al nostre Déu.

Amén.

M. Assumpció







*************