Slider

18 de febr. 2015

Invitació a participar en la missa televisada de TVE2 a Sant Cugat en català

Breu introducció:

La Missa de TVE-2 és un programa de servei públic que emana dels acords entre l'Església catòlica i l'Estat espanyol sobre cessió d'espais per a programació religiosa als canals públics de ràdio i televisió. Des del 10 d'octubre de 1982, en atenció a una petició específica dels bisbes de Catalunya amb TVE, la celebració s'emet en català, en desconnexió per a Catalunya, habitualment a les 10.30 h. tots els diumenge i dies de festa de precepte, amb l'única excepció del 25 de desembre, l'1 de gener i els diumenges de Rams i Pasqua.
Cada setmana, un grup (amb cantaires i acompanyants) es desplaça fins a Sant Cugat del Vallès per participar en la celebració televisada, sempre en directe i des del mateix lloc. Fins al maig de 2008, la Missa s'emetia des d'un plató del centre de producció de TVE Catalunya. Des del juny de 2008, el lloc és una capella del Monestir de Sant Domènec (monges dominiques) situada al costat dels estudis de Televisió Espanyola, igualment a Sant Cugat.


La invitació, ens escriu l'Ascen Zaldívar del grup Bonanova
L'Ignasi Miranda que és el responsable de l'emissió de l'Eucaristia per TVE2  ens ha convidat als germans del grup Bonanova a participar en l'Eucaristia d'aquest diumenge dia 22, convidada que us traspassem. Per als qui vulguin  venir només cal obrir el document adjunt on teniu tota la informació necessària. També - per als qui vulguin venir amb l'autocar que sortirà puntualment a les 8 de la Pl. Bonanova - cal donar-me a mi els noms juntament amb el DNI. 
Bé, a veure qui s'anima! L'autocar té capacitat per a 50 persones. També hi ha qui anirà directament. L'adreça i dades figuren al document esmentat. Per descarregar-lo aquí.

                                                               
                                                               
                                                           
                                 




*************
RCC, renovació carismàtica catòlica a Catalunya, Església Catòlica, RCCeE