Slider

13 de gen. 2015

Trobada de Catalunya 2015 (RCCeE)

 “He vingut a calar foc a la terra, i com voldria que ja estigués encesa!” (Lc 12, 49)



Dies: 24 i 25 de gener de 2015.

Lloc: Saló d’Actes de La Balmesiana, carrer Duran i Bas, no 9. Barcelona

Predicador: P. Lázaro Iparraguirre, carmelita, resident a Amorebieta, província de Biscaia, que viu la renovació des de fa molts anys i és membre actual de l’equip de Servidors Nacionals de la RCCeE.
Trobada de Catalunya de la RCCeE 2015

Per qui necessiti quedar-se a dormir a Barcelona les germanes de la casa d’Espiritualitat de Cornellà, ens ofereixen:
  • dormir (23€)
  • dormir + esmorzar (28€)
  • sopar + dormir + esmorzar (35€)

Els qui estigueu Interessats podeu trucar als telèfons de contacte (Demaneu per la germana Eva) – Es prega, truqueu amb uns dies antelació.

Dinar: Com en altres anys, hem aconseguit que el restaurant “Pirineos”, que està al costat mateix de la Balmesiana, ens reservin lloc. El preu del menú serà com el passat any de 15 € (cafè inclòs – imprescindible portar la credencial que us donarem en el moment de la inscripció). Us demanem que tots els qui estigueu interessats ho notifiqueu a l’Elpidio com més aviat millor! 

Novament us recordem que pel voltant hi ha altres llocs per anar a dinar.
Si porteu el menjar de casa i us voleu quedar a dinar a la Balmesiana recordeu-vos que al migdia la porta principal estarà tancada i per tant no es podrà entrar o sortir del centre.

Inscripcions: Aquest any també ens veiem obligats a posar una inscripció de 5 €, per intentar assegurar cobrir “part” de les despeses (encara que això no impedirà que, igualment, ens veiem obligats a passar les bosses per recollir la totalitat). NO volem que això sigui “cap motiu” perquè ningú deixi d’assistir-hi. Tothom hi podrà entrar. Us preguem que tots aquells que tingueu dificultats per a pagar, ho parleu primerament amb els vostres servidors i si no és possible solucionar-ho en l'àmbit de grup, que vingueu igualment i ho comenteu amb els germans que s’encarregaran de les inscripcions. Ho repetim: Tothom hi podrà entrar. La inscripció no ha de ser motiu per deixar cap germà fora de la Trobada. 





*************
RCC, renovació carismàtica catòlica a Catalunya, Església Catòlica, RCCeE