Slider

7 de set. 2014

Testimonis i Records d'Arbúcies 2014


Com ja sabeu, aquest any alguns de nosaltres hem pogut gaudir de la "Setmana de Pregària a Arbúcies". Ha estat una setmana plena de Déu, d'amor diví i fratern... Una gràcia molt gran en poder trobar-nos en la intimitat dels "braços del Pare" en un clima de silenci, recolliment i germanor.

Aquest any, a més a més, hem tingut entre nosaltres a Fra. Louva i Fra Flem, germans franciscans originaris de la illa de Madagascar que han compartit amb nosaltres la seva fe, els seus cants i la seva alegria de viure en el Senyor.

Tot seguit eniu uns testimonis, dos vídeos on els podeu veure cantar alguns dels seus cants i una petita exposició de fotos de record. I a més a més, si passeu per l'apartat d'ensenyaments, podreu gaudir de la saviesa de Déu en el P. Josep Maria Massana. El tema d'aquest any ha estat; "A l'Esperit Sant pels Símbols Bíblics"


D'aquests dies destacaria la franca companyonia que es donà entre tots els assistents. Assedegats de cercar, penso jo, un caliu humà on poder confiar i descansar, créixer i aprendre, perquè l'individu de la nostra societat tant competitiva és molt egoista, les 31 persones presents en la “setmana de pregària”, vam, segons el meu parer, veure un bon glop d'aigua fresca.

Els encertats ensenyaments del Pare franciscà Josep Maria Massana , l'esperançat exemple dels alliçonadors frares joves companys i la sincera i generosa amabilitat de tothom van ser una recepta guaridora per al nostre esperit.
 Josep Nadal i Mir

La setmana de pregària al Casal de la Pau d’Arbúcies, ha estat per a nosaltres un do, una setmana plena de VIDA de COMUNICACIÓ amb els germans, i d’ALEGRIA, on s'ha manifestat l'Esperit Sant en els nostres cors i en tot el grup mitjançant la lloança (amb salms i cants), els ensenyaments del Pare Josep Maria Massana, la presència i participació dels joves franciscans vinguts de Madagascar, l'Eucaristia, la pregària d'intercessió , l'adoració, finalitzant amb els testimonis que acabaren d’enriquir i confirmar tot el que havíem viscut.
Mariona Adzet i Riba


A continuació l'Assumpció ens parla de la seva experiència en el grup de recolzament als intercessors durant les intercessions. Aquest grup estava reunit a la capella, a part dels diferents grups d'intercessors que pregaven directament sobre la gent. La seva finalitat era recolzar amb la pregària l'acció de tots aquests intercessors.


    Per a mi va ser una experiència nova, "ben be nova no, ja que és un tema, que fa anys el porto des del meu cor i ho feia a nivell personal"

    Va ser com rebre una nova EFUSIÓ estant darrera dels germans d'intercessió, i els qui anaven a rebre la intercessió, notava i sentia com un FOC interior, que era la força del SANT ESPERIT entre tots nosaltres, és a dir, com un got que primer està buit i després obres l'aixeta (fent tu l'acció d'obrir l'aixeta, en aquest CAS el COR i omplir-lo d'AIGUA fins a vessar, i aspergir-se en tots i a cada u de nosaltres, fins i tot com si estiguéssim en el CENACLE però que la llenya era la nostra humil pregària que anava fent l'acció, en el foc, l'abundor de l'amor del Senyor en i per als germans, que era como una gràcia, plena en una presència de la Mare; per aquest motiu, esmento el CENACLE (els que hem estat a Jerusalem, potser per un moment o ... ens hem sentit al lloc, in sito.). Una espera que ha sigut sentir, proclamar, potser fins i tot FE que en aquells moments fèiem comunitat, potser en espera , aquí m'agradaria dir en resum: EN JESÚS FEM COMUNITAT, crec que és el que engloba més tot el viscut, apart de les manifestacions diverses del Senyor.

    Als que hem estat pregant al darrera, demanant Déu que  donés les seves forces als intercessors, alhora dels que anaven a la intercessió , és un acte d'estar " UN SOL COR UN SOL ESPERIT". Això segur que ha estat el que hem pogut experimentar (parlo en plural), ja que segur així ha estat, i al convenciment que hem tingut que Déu actuava i segueix fent-ho, és gràcies a la FE de tots els germans, tant els que hem estat des del començament , com els altres que han anat passant, de forma personal , un moment, un instant una crida . En tots i per tots , s'ha realitzat la força de la pregària en comunitat, i el que és més l'important, que fem les coses entre tots, en el pes de L'ESPERIT (???) i de la comunitat, que és el fort i era el "secret o el kit" del èxit, tant en la proclamació, com en portar nous germans(es) a Jesús.

    Fins i tot sentir en el meu COR que estàvem CONSOLANT JESÚS i eixugant el seu rostre com la Verònica, des del moment de començar la intercessió. Tots estàvem FENT d'alguna manera de Verònica, consolar Jesús.

Ma.Assumpció Costa




Si heu vingut a Arbúcies i voleu tenir aquestes i altres fotos escriviu-nos a:
bloc.rccee.catalunya@gmail.com