Slider

22 de maig 2014

ACTUALITZADA!!!! PENTECOSTA 2014 (RCC + RCCeE)


VIGÍLIA DE PENTECOSTA

Serà el 7 de juny a les 20:30 a la Parròquia "Sagrado Corazón de Jesús"  (C/ Pere IV, 398 - 08019 Barcelona, Sant Martí, Barcelona)

 

PENTECOSTA

Podeu imprimir-vos el cartell aquí.

Lema:

"Durant la diada de Pentecosta, es trobaven tots junts en un mateix lloc (Ac 2,1)

Dia: dia 8 de juny. Celebrarem junts, amb els germans de la RCC, la diada de Pentecosta!
Lloc“La Balmesiana”, c/Duran i Bas, núm. 9. 
Els ensenyaments seran a càrrec del diaca missioner Fernando Marín.
L’Eucaristia serà presidida pel bisbe emèrit Joan Godayol.
L'horari 
10:00  Acollida
10:15  Laudes
11:00  Ensenyament
12:00  Angelus
12:15  Descans
12:30  Adoració  /  Efusió de l'Esperit
13:45  Dinar
----------------
16:00  Lloança
16:30  Eucaristia
Dinar: Com ja sabeu, no hi ha servei de menjador però, com sempre, intentarem que el restaurant que hi ha al costat ens reservi algunes places. Però us recordem també que per la zona hi ha molts llocs on es pot anar a dinar i si preferiu portar-vos-el, podreu menjar en el mateix local de La Balmesiana, però tingueu present que la porta es tancarà i no es podrà entra ni sortir fins que es torni a les 15:30-16:00 h.

Cantoral: No us l’enviem, tota vegada que aquest any les cançons seran projectades.

Inscripcions: Tal i com fem darrerament, ens veiem obligats a posar una inscripció, que aquest any serà de 5 €. Però com sabeu NO volem que per “cap motiu” ningú deixi d’assistir-hi. Tothom hi podrà entrar. Com sempre us preguem que tots aquells que tingueu dificultats per a pagar, ho parleu primerament amb els vostres servidors i si no és possible solucionar-ho a nivell de grup ho comenteu amb els germans que s’encarregaran de les inscripcions. Ho tornem a repetir: Tothom hi podrà entrar. Ja sabeu que la inscripció no pot ser motiu per deixar ningú fora de la trobada. 

Us preguem a tots una forta pregària per encomanar al Senyor aquesta trobada, perquè Ell vessi amb força i poder sobre tots nosaltres el seu Sant Esperit i faci en nosaltres la seva voluntat. 

Rebeu una forta abraçada dels vostres germans,

R C C e E
EQUIP DE SERVIDORS DE CATALUNYA