Slider

2 de gen. 2014

Trobada de Catalunya 2014

Lema:
“Tu ets el meu poble. Tu ets el meu Déu”

presidirà fra Manolo Tercero.


Dies: 25 i 26 de gener

Lloc: La Balmesiana, carrer Duran i Bas, nº 9. (Barcelona)


Dinars: Estem intentant fer una reserva en algun dels restaurants que hi ha pels voltants del local i segons el número de reserves fetes l’any passat, el número de places seria de 40 persones (encara no sabem el preu – així que ho sapiguem us informarem). Si us plau, tots els interessats feu-nos-ho saber el més aviat possible ja que un cop cobertes les places no podrem acollir ningú més. Us recordem però que als voltants del local hi ha bastants llocs on poder menjar.
Ja sabeu que és possible portar-se el menjar i dinar allà mateix, però cal recordar que la casa queda tancada i no es podrà sortir fora.

Inscripcions: Tal com ja venim fent aquests últims anys, ens veiem obligats a posar una inscripció de 5 €, per intentar assegurar el cobrir “part” de les despeses (encara que això no impedirà que igualment ens veiem obligats a passar les bosses per recollir la totalitat de les despeses). NO volem que això sigui “cap motiu” perquè ningú deixi d’assistir-hi. Tothom hi podrà entrar. Us preguem que tots aquells que tingueu dificultats per a pagar, ho parleu primerament amb els vostres servidors i si no és possible solucionar-ho a nivell de grup, veniu igualment i ho comenteu amb els germans que s’encarregaran de les inscripcions. Ho repetim: Tothom hi podrà entrar. La inscripció no ha de ser motiu per deixar cap germà fora de la Trobada.

Testimonis: Tots aquells germans que tingueu un bon testimoni per a compartir, si us plau feu-ho saber als servidors del vostre grup perquè puguin fer un discerniment previ i ens ho comuniquin.

Per més informació contacteu amb els vostres servidors o bé, si no pertanyeu a cap grup d'oració, amb l'Equip de Catalunya.