Slider

27 de set. 2013

Presentació del nou disc: VINE! (gravat per Carla Costa, com a solista, i les veus del ministeri de música de Bona Nova)

BENVOLGUTS TOTS I TOTES!

Mi fotoSóc la Carla Costa i em coneixeu o hem coincidit en diferents entorns: professional (escola Antoni Gaudí de Castelldefels); familiar, amics; germans i germanes dels grups de pregària de la Renovació Carismàtica; parròquia de la Bonanova; escola Lestonnac; ...)

Vull compartir amb vosaltres la següent novetat:  
HEM GRAVAT UN DISC!

Els qui més em coneixeu sabeu que he dedicat molts anys i segueixo dedicant el meu temps a la música cristiana, animant assemblees i celebracions amb aquestes cançons que he rebut de la Renovació i que són realment inspirades i actuals, amb un missatge fonamentat en la Paraula de Déu i la pregària.

Ara us demano que entreu a aquest l'enllaç. És la pàgina on presento el disc i explico breument la motivació que m'ha dut, junt amb altres persones, a gravar dotze cançons que toquen realment el cor de qui les canta i escolta. És una pàgina perquè "micromecenes" col·laborin econòmicament al bon termini del projecte.

Qualsevol aportació serà molt agraïda.


Però la més gran ajuda serà que... en feu difusió!!


Una abraçada a tothom!
Que el Senyor us beneeixi!!
Carla