Slider

23 de jul. 2011

DOTZÈ RECÉS-CONVIVÈNCIA DE MALALTS PSÍQUICS, MENTALS, FAMILIARS I AMICS

SETEMBRE 2011 -- Avui se'ns convida a participar en un recés que la Conxita Ylla i altres germans organitzen a Solius. Està principalment orientat a malalts psíquics, mentals i les seves famílies, però és obert a tothom. Els qui han participat diuen que és una experiència especialment enriquidora.  



Estimats germans i amics,


us volem fer arribar la invitació a aquest recés carismàtic, tot i que nosaltres no organitzem aquest recés directament. Només és el segon any que es convoca a Solius però ja fa molts anys que s'havia començat a fer a Segòvia. 

Alguns de nosaltres ja vam poder-hi anar l'any passat i va ser una vivència d'amor que tenim ganes de repetir i compartir amb vosaltres. És un recés preparat especialment per malalts psíquics i mentals, però és obert a tothom, podeu convidar a d’altres persones a afegir-s’hi.

Una abraçada plena d'amor,

Àngels Grabulosa 


DOTZÈ RECÉS-CONVIVÈNCIA DE MALALTS PSÍQUICS, MENTALS, FAMILIARS I AMICS

Som un grup de germans i germanes, malalts psíquics, mentals, familiars, amics i capellans que ens reunim per pregar, compartir i gaudir de la convicència i de l’amor de Jesús.

DIES 16 - 17 - 18 de setembre de 2011

Recés dirigit pel P. Jesús Cano, Sacerdot diocesà de Segovia i per l'Ángel de Dios Montosa, de l'Ordre Tercera Carmelitana,


INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS:

Conxita Ylla – Jordi Roca 
c/e: rentilla008@hotmail.com


PREU: l’allotjament té un cost de 50 € per dia.


IMPORTANT: Que ningú deixi de venir per motius econòmics, com sempre, Déu proveirà.


LLOC: Casa d’Espiritualitat “Santa Elena” Ctra. de Santa Cristina d'Aro, 17246 Solius - Girona (Si teniu alguna dificultat per arribar-hi feu-nos-ho saber i trobarem com resoldre ho.)
Algunes fotos extretes del seu web...
Casa

Jardí


 MAPA


L’acollida serà el divendres 16 a la tarda i el recés s’acabarà el diumenge 18 després de dinar. El recés s’acaba el diumenge, però alguns de nosaltres allargarem l’estada fins el dimecres per seguir compartint, si voleu quedar-vos més dies hi sereu benvinguts.


Anima’t! Que els teus pensaments no et desanimin i vine. Vine i Comprovaràs l’alegria que brolla de l’Esperit Sant quan els germans els reuneixen.
Si voleu podeu baixar-vos el Tríptic per imprimir aquí.
***